Advokat Borlänge

Letar du efter en advokat i Borlänge som är kunnig inom familjerätt, arbetsrätt och brottmål? Kontakta oss för att boka in en fri rådgivning på telefon!

Kontakta oss

Din advokatfirma i Borlänge

Är du i behov av en advokat i Borlänge? Med en filial i centrala Borlänge och ett, som namnet nästan avslöjar, huvudkontor i Arenastaden centralt i Solna, Stockholm, lyckas vi och våra advokater ta oss runt i stora delar av landet för att hjälpa just dig och reda ut dina ärenden.

Vår advokatfirma lyssnar både på privatpersoner och företag och gör allt vi som byrå kan med vår långa erfarenhet i bagaget. Firman grundades och drivs idag av Albert Malmberg i spetsen och hans blomstrande karriär sedan 1996 och fokus på solid juridik vågar vi påstå att vi är både breda och kunniga inom våra många expertisområden.

Därför ska du välja Arenastadens Advokatfirma:

  • Lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Stor vana av domstolsprocesser
  • Verksam i många delar av landet
  • Kostnadsfri rådgivning

Advokat Borlänge

En advokat för alla

Oberoende av om du är privatperson eller företagare finns vi här för dig i stora som små frågor. Med en advokat, eller flera advokater, för alla ärenden har vi många specialistområden som gör oss breda, liksom vår geografiska tillgänglighet med ett dotterbolag beläget i Borlänge.

Detta gör oss både breda och mångsidiga samt att vi ser till ditt bästa när vi erbjuder kostnadsfri rådgivning med våra kunniga advokater via telefon. En komplett advokatfirma med andra ord.

Utöver vår geografiska placering i Stockholm och Borlänge, har vi dessutom företrätt klienter i domstol utomlands och inte bara på hemmaplan.

Alla ska vi väl ha rätt till en närliggande advokat som kan vägleda och hjälpa oss genom juridiskt komplicerade situationer. Vi finns här för dig. Framför allt; inget ärende är för litet eller för stort.

Välkommen att kontakta oss på Arenastadens Advokatfirma när du är i behov av en advokat i Borlänge.

Vi är din advokat i Borlänge 

Vi är en advokatfirma som alltid sätter våra klienter i främsta rummet. Oavsett om du behöver rådgivning inom ett ärende som rör familjerätt eller om du behöver professionell vägledning i samband med något som rör arbetsrätt så står vi redo att hjälpa dig. Vi har lång vana av att driva processer inom olika juridiska fält och vi kan även bistå vid exempelvis förhandlingar.

Vår kunskap och samlade erfarenhet gör oss till ett självklart val om du behöver en advokat i Borlänge. Vi erbjuder även gratis rådgivning via telefon. Att kunna få juridisk hjälp och vägledning är viktigt. Vi kan snabbt lyssna in på vad ditt ärende gäller och ge dig värdefulla tips om hur du ska agera. Givetvis står vi redo att hjälpa dig även i framtiden också. Kräver ditt ärende juridisk hjälp så är vi ditt bästa val. 

Är du utsatt för ett brott? 

Som utsatt för ett brott så kan du ha rätt till ett målsägandebiträde. En sådan utses till dig av Tingsrätten, men du kan även själv framställa en begäran till polisen. Väljer du oss som ditt målsägandebiträde så kommer du att få professionell hjälp med allt det juridiska - men även stöttning genom en väldigt jobbig process. 

Vi stöttar dig genom hela förundersökningen, närvarar vid förhör och för din talan i samband med att rättegången inleds. Utöver detta hjälper vi dig med att framställa skadeståndsanspråk - något som kräver både erfarenhet och rätt kompetens. 

Misstänkt för ett brott? 

Är du misstänkt för ett brott som kan leda till fängelse har du också - i de flesta fall - rätt till en offentlig försvarare. Denne utses av domstolen, men du kan även själv lämna in en begäran om vilken advokat du vill ska försvara dig. Rollen som offentlig försvarare är extremt viktig och vi har lång erfarenhet av detta. 

Vi ser över bevisläget och arbetar hårt med att ordna bevisning som kan tala till din fördel i en framtida rättegång. Som advokat kan vi även vara din kontakt med omvärlden - om du exempelvis sitter häktad - och därmed också fylla en viktig social funktion för dig. Behöver du en advokat i Borlänge står vi redo att hjälpa dig! 

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning