Advokat Borlänge

Letar du efter en advokat i Borlänge som är kunnig inom familjerätt, arbetsrätt och brottmål? Kontakta oss för att boka in en fri rådgivning på telefon!

Kontakta oss

Din advokatfirma i Borlänge

Är du i behov av en advokat i Borlänge? Med en filial i centrala Borlänge och ett, som namnet nästan avslöjar, huvudkontor i Arenastaden centralt i Solna, Stockholm, lyckas vi och våra advokater ta oss runt i stora delar av landet för att hjälpa just dig och reda ut dina ärenden.

Vår advokatfirma lyssnar både på privatpersoner och företag och gör allt vi som byrå kan med vår långa erfarenhet i bagaget. Firman grundades och drivs idag av Albert Malmberg i spetsen och hans blomstrande karriär sedan 1996 och fokus på solid juridik vågar vi påstå att vi är både breda och kunniga inom våra många expertisområden.

Därför ska du välja Arenastadens Advokatfirma:

  • Lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Stor vana av domstolsprocesser
  • Verksam i många delar av landet
  • Kostnadsfri rådgivning

Advokat Borlänge

En advokat för alla

Oberoende av om du är privatperson eller företagare finns vi här för dig i stora som små frågor. Med en advokat, eller flera advokater, för alla ärenden har vi många specialistområden som gör oss breda, liksom vår geografiska tillgänglighet med ett dotterbolag beläget i Borlänge.

Detta gör oss både breda och mångsidiga samt att vi ser till ditt bästa när vi erbjuder kostnadsfri rådgivning med våra kunniga advokater via telefon. En komplett advokatfirma med andra ord.

Utöver vår geografiska placering i Stockholm och Borlänge, har vi dessutom företrätt klienter i domstol utomlands och inte bara på hemmaplan.

Alla ska vi väl ha rätt till en närliggande advokat som kan vägleda och hjälpa oss genom juridiskt komplicerade situationer. Vi finns här för dig. Framför allt; inget ärende är för litet eller för stort.

Välkommen att kontakta oss på Arenastadens Advokatfirma när du är i behov av en advokat i Borlänge.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning