Familjerätt Solna – advokat som står vid din sida

Söker du efter en advokat i Solna som kan hjälpa dig med frågor som rör familjerätt? Kontakta oss redan idag för att boka in en kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss

Advokatfirma med expertis inom familjerätt

På Arenastadens Advokatfirma har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare.  Arenastadens Advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Söker du jurist eller advokat för familjerättsfrågor i Solna?

Familjerättsfrågor kan många gånger vara komplicerade och mycket känsliga. Därför kan vi hjälpa er med frågor som rör ekonomi, vårdnad och umgänge. Det är viktigt med en advokat som är både skicklig och professionell. Ett av våra specialistområden är just familjerätt och därför kan vi bistå er juridiskt utifrån era behov och önskemål. Vi hjälper er helt enkelt att utreda era möjligheter och förutsättningar för hur vi tillsammans går vidare i processen.

Det finns många delar som går in under familjerätt. Vi hjälper dig i mål om vårdnadstvist, äktenskapsskillnad, vårdnad av barn och upprättar äktenskapsförord, testamenten, samboavtal och andra familjerättsliga avtal och dokument.

Om du söker en jurist för familjerätt i Solna så är vi stolta över att kunna erbjuda dig våra tjänster av högsta kvalitet och tillvarata dina rättigheter och intressen.

Advokat familjerätt Solna

Din jurist för familjerätt i Solna och Stockholm

Arenastadens Advokatfirma i Solna är en advokat med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vi finns här för kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med familjerätt. Arenastadens Advokatfirma i Solna finns här för er.

Professionell juridisk hjälp med familjerätt i Solna 

Talande för ärenden inom familjerätt är att det ofta innebär stora känslomässiga prövningar. Till skillnad från andra grenar inom juridiken så innebär en konflikt inom familjerätt att man också inleder en tvist mot exempelvis släktingar, familjemedlemmar eller mot sin tidigare make/maka. 

Det gör att vikten av professionell juridisk hjälp blir extra viktig - och att även vikten av ett stöd genom en tuff tid spelar en avgörande roll. Väljer du Arenastadens Advokatfirma så kommer du att få juridisk hjälp av högsta klass och du kommer också att få exakt den stöttning du behöver genom en uppslitande process. Vi står vid din sida. 

Stor kunskap och lång erfarenhet 

Att ha kunskap inom familjerätt är A och O. Väljer du att anlita oss så får du också hela vår samlade kunskap om familjerätt på köpet. Vi arbetar nära varandra och som ett lag: det innebär att vi också kan erbjuda våra klienter rejäla spetsegenskaper som ofta fäller avgörande. 

Vår långa erfarenhet av familjerätt och frågor som rör exempelvis bodelningar, arvskiften och vårdnadstvister är även det en avgörande faktor. Vi vet hur delikata dessa ärenden är och vi vet även hur pass känslomässigt prövande de kan vara. Med vår långa erfarenhet och vår stora kunskap får du juridisk hjälp som gör skillnad. 

Vi hjälper er att hitta en lösning 

Att skiljas är sällan ett enkelt beslut och för många så kan även frågan om vårdnad om gemensamma barn bli en svår sak att reda ut. Hur ska vårdnaden om barnen se ut, var ska de bo - och hur länge? - och hur gör man exempelvis med underhåll? Det viktiga är att man alltid utgår från barnens bästa. 

Innan en vårdnadstvist inleds så erbjuds man samarbetssamtal där man, genom kommunens hjälp, försöker hitta en lösning. Vi har lång vana av att delta i sådana och kan hjälpa dig att hitta en konstruktiv lösning tillsammans med den andra vårdnadshavaren om hur den framtida vårdnaden för barnen ska se ut. 

Om detta inte skulle fungera och en vårdnadstvist blir oundviklig så hjälper vi givetvis dig med juridisk hjälp i den frågan. 

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning