Jurist Solna - Familjerätt, arbetsrätt m.m.

Välkommen till din jurist i Solna! Här får du hjälp med allt från familjerätt till affärsjuridik. Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation så hjälper vi er.

Kontakta oss

Erfarna jurister i Solna

På Arenastadens advokatfirma i Solna har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Tillgänglighet, snabbhet, engagemang och lokal förankring

En engagerad firma med lokalt inriktade jurister i hjärtat av Solna och Stockholmsområdet. En stark kultur och ett starkt ledarskap innebär att vi är helt fokuserade på våra kunder och deras verksamhet.

Vi brinner för juridik och våra ledord är tillgänglighet, snabbhet, med ett personligt och lokalt engagemang. Det huvudsakliga målet är att alltid överträffa våra klienters förväntningar. Att tillgodose behovet av juridisk vägledning för alla behov vare sig du är privatperson eller ett företag eller organisation är en annan ambition från vårt håll.

jurist Solna

Din jurist i Solna och Stockholm – familjerätt, brottmål och arbetsrätt

Om du söker en jurist i Solna så är vi stolta över att kunna erbjuda dig våra tjänster av högsta kvalitet och tillvarata dina rättigheter och intressen.

Arenastadens advokatbyrå i Solna är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vi finns här för kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med familjerätt. Arenastadens Advokatfirma i Solna finns här för er.

Gratis rådgivning och konsultation 

I många fall kan en privatperson hamna i situationer som kräver juridisk kunskap. Det kan handla om konflikter på arbetsplatsen, det kan handla om att ett arv ska delas och det kan handla om att man vill veta vad som gäller i samband med exempelvis en separation eller en skilsmässa. 

Steget mot att de facto ta professionell juridisk rådgivning i dessa frågor blir emellertid ofta för stort - och en stor del av detta förklaras av kostnaden. 

Vi vill ändra på det och som ett steg i detta så erbjuder vi gratis rådgivning via telefon där vi snabbt kan göra en bedömning av din situation och sedan ta det vidare därifrån. Gällande framtida kostnader så finns det också möjligheter att en stor del av dessa kan täckas av det rättsskydd du har i din hemförsäkring - eller av staten om det handlar om exempelvis en offentlig försvarare. Kontakta oss redan idag så ser vi över ditt ärende. 

En lokal jurist i Solna 

Juridik genomsyrar hela vårt samhälle och vi stöter dagligen på olika lagar och regler som vi ska förhålla oss till. De flesta av dessa är glasklara, andra kräver en mer professionell bedömning innan man agerar. Misstag - i synnerhet inom exempelvis arbetsrätt - kan få ödesdigra konsekvenser och bära stora framtida kostnader för företag. 

Att ha rätt juridisk hjälp vid sin sida är ett bra sätt att agera förebyggande och preventivt. Vi står redo att hjälpa dig som företagare i Solna att göra rätt redan från början. Att vara jurist i Solna är någonting vi är stolta över: den lokala förankringen är viktig för oss. Vi vill att Solna ska fortsätta utvecklas - på rätt sätt. 

Klienten i centrum 

Som klient till oss så kan du räkna med att ditt ärende prioriteras. Vi är en jurist i Solna som alltid sätter våra klienter i första rummet och som aldrig gör någonting halvdant eller med vänsterhanden. 

Oavsett om det handlar om vårdnadstvist, en förhandling för dig som företagare eller om ni som par vill skriva ett äktenskapsförord så kommer vi att fokusera på just detta. 

Vi vet att vår hjälp är viktig och vi vet att vi kan göra skillnad genom vårt arbete. Givetvis så handlar det också om integritet och respekt: du är helt säker och trygg med oss som din jurist i Solna. 

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning