Jurist Solna - Familjerätt, arbetsrätt m.m.

Välkommen till din jurist i Solna! Här får du hjälp med allt från familjerätt till affärsjuridik. Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation så hjälper vi er.

Kontakta oss

Erfarna jurister i Solna

På Arenastadens advokatfirma i Solna har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Tillgänglighet, snabbhet, engagemang och lokal förankring

En engagerad firma med lokalt inriktade jurister i hjärtat av Solna och Stockholmsområdet. En stark kultur och ett starkt ledarskap innebär att vi är helt fokuserade på våra kunder och deras verksamhet.

Vi brinner för juridik och våra ledord är tillgänglighet, snabbhet, med ett personligt och lokalt engagemang. Det huvudsakliga målet är att alltid överträffa våra klienters förväntningar. Att tillgodose behovet av juridisk vägledning för alla behov vare sig du är privatperson eller ett företag eller organisation är en annan ambition från vårt håll.

jurist Solna

Din jurist i Solna och Stockholm – familjerätt, brottmål och arbetsrätt

Om du söker en jurist i Solna så är vi stolta över att kunna erbjuda dig våra tjänster av högsta kvalitet och tillvarata dina rättigheter och intressen.

Arenastadens advokatbyrå i Solna är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vi finns här för kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med familjerätt. Arenastadens Advokatfirma i Solna finns här för er.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning