Advokat arbetsrätt Borlänge

En advokat inom arbetsrätt i Borlänge

Kontakta oss

Eftersöker du en bra advokat inom arbetsrätt i Borlänge? Albert Malmberg startade sin karriär 1996 och bestämde sig 2015 för att själv starta en advokatfirma, vilket kom att bli Arenastadens Advokatfirma. Vi har vårt huvudkontor i Solna, Stockholm, och vår filial finner du i centrala Borlänge.

Vi hoppas att med våra två kontor kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt, samt bistå så många kunder som möjligt med vår expertis. Vi kan bland annat erbjuda hjälp inom arbetsrätt och familjerätt.

Därför ska du välja oss på Arenastadens Advokatfirma:

  • Vi har lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Vi besitter bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Vi har stor vana av domstolsprocesser
  • Vi är lättillgängliga med verksamhet i fler delar av landet
  • Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning

Rätt fokus i Stockholm och Borlänge

Vi har som advokatfirma införskaffa medlemskap i Arbetsrättsliga föreningen samt Arbetsrättsliga föreningens internationella sektion, Familjerättskollegiet och Försvarskollegiet. Detta ger oss en bättre inblick i frågorna, samt att vi bidrar till forskning inom bland annat arbetsrätt.

Vi föreläser dessutom för företag, organisationer och myndigheter gällande arbetsrättsliga frågor eftersom vi gärna sprider vår kunskap och hjälpa fler. Vi hoppas att vår kostnadsfria rådgivning även får dig att vilja veta mer.

För vidare information eller personlig rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Arenastadens Advokatfirma – din advokat inom arbetsrätt i Borlänge.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning