Advokat arbetsrätt Falun

Anlita en bra advokat inom arbetsrätt nära dig i Falun

Kontakta oss

Eftersöker du en advokat inom arbetsrätt i Falun? Vi på Arenastadens Advokatbyrå grundades år 2015 i centrala Solna och har sedan dess öppnat en filial i centrala Borlänge och kan således nå ut till klienter i närliggande områden, som Falun och Mora.

Vi är inte bara breda rent geografiskt, utan har även en bred inriktning då vi fokuserar på både humanjuridik samt affärsjuridik. Vi har dessutom många expertisområden där bland annat migrationsrätt och arbetsrätt ingår.

Därför ska du välja Arenastadens Advokatfirma:

    • Vi har lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
    • Vi besitter bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
    • Vi har stor vana av domstolsprocesser
    • Vi är är lättillgängliga med verksamhet i fler delar av landet
    • Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning

Från Stockholm till Falun med kunden i fokus

Vi har valt etablera oss på fler orter än Stockholm, vilket var vår startpunkt, för att kunna hjälpa fler kunder och med detta tänket i fokus har vi även införskaffat medlemskap i flera relevanta föreningar och kollegier. Bland dessa har vi valt att bli medlemmar i Arbetsrättsliga föreningen samt Arbetsrättsliga föreningens internationella sektion, vilket har bidragit till att vi stödjer arbetsrättslig forskning samt praktiserar annan verksamhet som kan understödja relevanta utredningar och belysa ärenden inom arbetsrättsliga frågor.

Vi håller också föreläsningar gällande arbetsrätt för företag, organisationer och myndigheter. Utöver detta har vi även företrätt klienter i såväl svenska domstolar som i utländska sådana.

För ytterligare information och rådgivning, ta då kontakt med oss så hjälper vi dig.

Varmt välkommen till oss på Arenastadens Advokatfirma!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning