Advokat arbetsrätt Stockholm

Arenastadens Advokatfirma i Stockholm har advokater och jurister som är experter på arbetsrätt för både arbetsgivare och arbetstagare. Boka in en första kostnadsfri rådgivning!

Kontakta oss

Advokater med arbetsrätt som specialitet

Arbetsrätt är för arbetsgivare mycket viktigt att vara medveten om. För många arbetsgivare är dock arbetsrätt och arbetsrättsliga frågor ett riktigt snårigt ämne. Arbetsrätt omfattas av en rad olika bestämmelser och utan rätt erfarenhet och omdöme kan det vara ett svårtillgängligt område att ta hand om. Vill det sig riktigt illa kan felaktig hantering av arbetsrättsliga frågor få stora konsekvenser för företaget.

Oavsett om det handlar om att reglera bonusar och provisionsprogram eller att överlåta eller omorganisera företaget är arbetsrätt väldigt angeläget för en arbetsgivare att hålla koll på. Angeläget är det även för privatpersoner, som ju omfattas och påverkas av eventuella omorganisationer och anställningsavtal.

Att arbeta i Stockholm ställer höga krav

Ju större staden är desto högre är trycket och därmed än mer komplicerade arbetsrättsliga ärenden. Arbetsrätt i Stockholm kräver därför extra noggrannhet och professionalitet. Något som Arenastadens Advokatfirma kan garantera.

Arenastadens Advokatfirma är din självklara expert på arbetsrätt i Stockholm. Vi är en advokatbyrå med huvudfokus på arbetsrätt, familjerätt och affärsjuridik. Vi verkar över hela Stockholm, vi har en lång erfarenhet av allt från arbetsrätt till affärsjuridik och vår huvudfokus är att hjälpa klienten nå det önskade resultatet.

Advokat arbetsrätt Stockholm

Arenastadens Advokatfirma – erfarna advokater:

  • Erfaren och kompetent advokatbyrå som hjälper till med dina frågor om arbetsrätt
  • Humanjuridik samt juridiska tjänster mot företag är våra huvudarbetsområden
  • Medlem i arbetsrättsliga föreningen
  • Såväl privatpersoner som arbetsgivare kan vända sig till oss för rådgivning
  • Vi befinner oss i Solna men verkar över hela Stockholm

Erfarenhet är av stor betydelse, inom juridik i allmänhet och inom arbetsrätt i synnerhet. Arenastadens Advokatbyrå är både erfaren och kompetent, och vi vänder oss till såväl privatpersoner som arbetsgivare eller företagare.

Har du frågor som känns juridiskt snåriga och som du inte vågar hantera själv, hör av dig till oss på Arenastadens Advokatfirma. Vi har företrätt klienter i såväl svenska som utländska domstolar och även om det gäller mindre ärenden finns vi tillgängliga för dialog.

Många fält inom arbetsrätt är svåra och därför erbjuder Arenastadens Advokatfirma en kostnadsfri rådgivning över telefon. På så sätt har du något att bolla dina arbetsrättsliga bekymmer med! Och vem vet, kanske leder det till framtida samarbeten!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning