Advokat familjerätt Mora

En erfaren advokat inom familjerätt nära dig i Mora

Kontakta oss

Är du i behov av en advokat inom familjerätt i Mora? Då kan vi på Arenastadens Advokatfirma hjälpa dig. Vi fokuserar både på humanjuridik och affärsjuridik, samtidigt som vi finns tillgängliga både i Stockholmstrakten och i Dalarna. Vårt huvudkontor ligger i centrala Solna i Stockholm, därav namnet Arenastaden, och vår filial ligger i Dalarna.

Med våra geografiska förmåner är vi lättillgängliga för dig som bor i Dala-trakten med omnejd, däribland Mora. Vi har varit verksamma sedan 2015, men vår grundare Albert Malmberg har varit verksam i branschen sedan 1996 och vi kan därav säga att vi har lång erfarenhet i bagaget och ser gärna till att utnyttja den.

Därför ska du välja Arenastadens Advokatfirma:

  • Vi har lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Vi besitter bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Vi har stor vana av domstolsprocesser
  • Vi är lättillgängliga med verksamhet i fler delar av landet
  • Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning

Vad vi som advokatfirma inom familjerätt kan erbjuda dig i Mora

Vi erbjuder inte bara kostnadsfri rådgivning i Mora, utan även expertisområden som vi tar högst seriöst.  I och med detta har vi införskaffat medlemskap som vi tror kommer att hjälpa både oss som firma och dig som klient; vi arbetar tillsammans och därför är det av stor vikt att vi förstå dig på bästa möjliga sätt.

Vi är medlemmar i Arbetsrättsliga föreningen samt Arbetsrättsliga föreningens internationella sektion, Familjerättskollegiet och Försvarskollegiet. Vi hoppas även att vår kostnadsfria rådgivning kan hjälpa dig i Mora på traven.

För ytterligare information och rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Arenastadens Advokatfirma!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning