Affärsjuridik Solna

Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation så hjälper vi er.

Kontakta oss

På Arenastadens advokatfirma har vi lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.
Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Förstahandsvalet inom affärsjuridik

På Arenastadens advokatfirma är vår målsättning att skapa ett mervärde för våra klienter genom att erbjuda lösningar utifrån klientens förutsättningar. Eftersom vi är specialiserade bland annat inom affärsjuridik så är vi övertygade om att vi tillsammans med klienten kan nå detta mål. Våra klienter kan alltid känna sig trygga med att vi levererar den bästa kompetensen och kvalitén inom affärsjuridik i Solna. För att kunna möta behoven av affärsjuridisk problemlösning krävs spetskunskaper inom alla områden som hör till affärsjuridik. Affärsjuridik inbegriper bland annat frågor om rätt till betalning och betalningsskyldighet samt frågor om avtalstolkning och avtalsbildning. Oavsett hur komplicerat det än kan bli, så kan ni säkra upp verksamheten och låta en advokat formulera era avtal.

Din advokatbyrå i Solna inom affärsjuridik

Arenastadens advokatbyrå är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vi finns till för att hjälpa er med alla rättsliga frågor som rör privatliv- och familjeliv såväl som företag. Med vår kompetens och vårt engagemang kan du med vända dig till oss när du behöver en skicklig advokat i Sundbyberg.

Du är varmt välkommen att boka en kostnadsfri rådgivning hos oss.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning