Brottsmålsadvokat Solna

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss

På Arenastadens advokatfirma i Solna har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Asyl- och migrationsrätt

Asylrätt är den process som behandlar utländska medborgares ansökningar om att få stanna i Sverige vare sig det är under en längre eller kortare period. Migrationsfrågor har kommit att få en allt större betydelse i vårt samhälle. Vår erfarenhet av asylfrågor och migrationsrätt gör att vi på allra bästa sätt kan driva olika ärenden för er. Vi hjälper till med alla eller enstaka delar av processen, beroende på hur behovet hos vår klient ser ut. Det kan handla om ansökan om asyl, uppehållstillstånd och svenskt medborgarskap. Vi biträder även vid ärenden som utvisning och brott av internationell karaktär. Vare sig det gäller rådgivning eller att du behöver någon som biträder dig som privat ombud så kan vi på Arenastadens advokatfirma i Solna erbjuda lösningar. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning innan vi sätter igång med själva processen.

Din advokatbyrå i Solna och Stockholm

Arenastadens advokatbyrå i Solna är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vill du veta hur du ska gå tillväga i olika frågor så erbjuder vi er kostnadsfri rådgivning. Kontakta gärna oss redan idag för ett första möte.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning