Arbetsrätt Solna – advokater med lång erfarenhet

Våra advokater i Solna hjälper arbetsgivare och arbetstagare med frågor som rör arbetsrätt. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss

Advokater med arbetsrätt som specialitet

På Arenastadens advokatfirma i Solna har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Arbetsrätt

Arbetsrättsliga frågor och personalpolitik är ett viktigt område för många arbetsgivare. Detta blir tydligt vid exempelvis omorganisationer där en mängd regler måste följas av arbetsgivaren. Vi på Arenastadens advokatfirma bistår våra klienter i alla möjliga arbetsrättsliga frågor och tvister. Vi kan bland annat upprätta avtal av olika slag, som anställningsavtal eller andra typer av avtal mellan arbetsgivare och arbetstagare.

Andra områden som vi arbetar med inom arbetsrätt är pensionsöverenskommelser, konkurrens- och sekretessfrågor och uppsägningar. Vi erbjuder därmed olika lösningar för arbetsgivare och organisationer. Vi är specialister på arbetsrätt och kan därför erbjuda våra klienter råd i alla frågor. Vårt mål är att ni ska känna er trygga med den hjälp ni får. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra klienter, och just därför är ni som klient väldigt viktig för oss.

arbetsrätt solna – advokat

Din advokatbyrå i Solna och Stockholm

Arenastadens advokatbyrå i Solna är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vill du veta hur du ska gå tillväga i olika frågor så erbjuder vi er kostnadsfri rådgivning. Kontakta gärna oss redan idag för ett första möte.

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning