Arbetsrätt Solna – advokater med lång erfarenhet

Våra advokater i Solna hjälper arbetsgivare och arbetstagare med frågor som rör arbetsrätt. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss

Advokater med arbetsrätt som specialitet

På Arenastadens advokatfirma i Solna har vi gedigen kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa, både privatpersoner och företag, med frågor inom familjerätt, arbetsrätt, migrationsrätt och affärsjuridik. Vi riktar in oss på humanjuridik såväl som juridiska tjänster skräddarsydda för företag och arbetsgivare. Arenastadens advokatfirma har sitt säte i Arenastaden i Solna men vi arbetar med klienter över hela Stockholmsområdet.

Vi står för kunskap, erfarenhet och professionalitet i allt vi jobbar med och lägger ner tid och fokus på att tillvarata våra klienters intressen.

Arbetsrätt

Arbetsrättsliga frågor och personalpolitik är ett viktigt område för många arbetsgivare. Detta blir tydligt vid exempelvis omorganisationer där en mängd regler måste följas av arbetsgivaren. Vi på Arenastadens advokatfirma bistår våra klienter i alla möjliga arbetsrättsliga frågor och tvister. Vi kan bland annat upprätta avtal av olika slag, som anställningsavtal eller andra typer av avtal mellan arbetsgivare och arbetstagare.

Andra områden som vi arbetar med inom arbetsrätt är pensionsöverenskommelser, konkurrens- och sekretessfrågor och uppsägningar. Vi erbjuder därmed olika lösningar för arbetsgivare och organisationer. Vi är specialister på arbetsrätt och kan därför erbjuda våra klienter råd i alla frågor. Vårt mål är att ni ska känna er trygga med den hjälp ni får. Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra klienter, och just därför är ni som klient väldigt viktig för oss.

arbetsrätt solna – advokat

Din advokatbyrå i Solna och Stockholm

Arenastadens advokatbyrå i Solna är en advokatbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens inom områden som arbetsrätt, familjerätt och migrationsfrågor. Vi arbetar både med privatpersoner och företag, stora som små och förstår betydelsen av att lyssna på klientens mål och önskan. Vi erbjuder olika lösningar för arbetsgivare och organisationer och kan biträda vid förhandlingar, domstolstvister, rådgivning och mycket mer.

Vill du veta hur du ska gå tillväga i olika frågor så erbjuder vi er kostnadsfri rådgivning. Kontakta gärna oss redan idag för ett första möte.

Arbetsrätt Solna - för privatpersoner 

Som anställd har du lagstadgade rättigheter på din arbetsplats - men du har även vissa skyldigheter. Talande för konflikter mellan arbetsgivare och arbetstagare är ofta att den senare känner sig hjälplös: man möter dels ett företag som har ekonomiska muskler och dels så kanske man är rädd att förlora jobbet. 

Det finns all anledning att ta professionell hjälp i frågor som rör arbetsrätt som privatperson. Vi hjälper dig att reda ut vad som gäller och vi kan titta närmare på om exempelvis din arbetsgivare skött sig klandervärt i frågan. Vi har lång vana av att driva processer och i att förhandla och medla inom arbetsrättsliga frågor. Med oss vid din sida garanteras du kunskap och professionalism som ger dig en god chans att vinna exempelvis en tvist mot din arbetsgivare. 

Arbetsrätt - både nationellt och internationellt

Världen har blivit mindre och med detta kommer också helt nya frågor om arbetsrätt. Vad gäller egentligen om ett utländskt företag etablerar sig i Solna och vill anställa ny kompetens? Vad ska företaget tänka på - och vad ska du som blivande anställd ha i åtanke? 

Vi är experter på arbetsrätt och kan lotsa er rätt vid exempelvis arbetstillstånd och annat inom detta område. 

Du kan kontakta oss för gratis rådgivning via telefon eller fylla i formuläret här på sidan. Vi garanterar snabb återkoppling. I en mer global värld så ändras spelplanen. Vi ser till att det fortfarande är ett schysst spel genom att värna den svenska arbetsrätten. 

Rätt lösningar för arbetstagare och arbetsgivare 

Den svenska arbetsrätten har ett omfattande regelverk som styr allt från frågor gällande arbetsmiljö, uppsägningar och avsked, lönevillkor och vidare till exempelvis fackligt inflytande på en arbetsplats. Det skapar säkerhet - men det är även något som ger många frågor. 

Hur ska man agera vid uppsägningar av personalen? Har du som anställd blivit felaktigt uppsagd? Upplever du att blivit diskriminerad på arbetsplatsen? Hur följer man reglerna inom LAS? 

Det finns väldigt många falluckor inom arbetsrätt och det kan vara svårt att navigera genom alla dessa frågor - oavsett om man är arbetsgivare eller arbetstagare. Genom att kontakta oss så garanteras du att ta den rätta vägen och undvika att hamna i situationer som blir kostsamma för dig. Vi ger rådgivning och konsultation inom alla frågor som rör arbetsrätt i Solna. Välkommen! 

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning