Advokat familjerätt Borlänge

En erfaren advokat inom familjerätt hos er i Borlänge

Kontakta oss

Behöver du en kunnig advokat inom familjerätt i Borlänge? Då ska du höra av dig till oss på Arenastadens Advokatfirma, vi kan hjälpa dig. Vi fokuserar både på humanjuridik och affärsjuridik, samtidigt som vi finns tillgängliga både i Stockholmstrakten och i Dalarna. Vårt huvudkontor ligger i centrala Solna i Stockholm, därav namnet Arenastaden, medan vi har en filial i centrala Borlänge i Dalarna.

Med våra kunniga advokater samt vår geografiska bredd kan vi hjälpa dig på flera olika håll i Dala-trakten. Vår grundare Albert Malmberg har varit verksam i branschen sedan 1996, vi kan därav säga att vi har många erfarenheter i bagaget och ser alltid till att utnyttja dem på bästa möjliga sätt.

Därför bör du välja Arenastadens Advokatfirma:

  • Vi har lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt i Borlänge
  • Vi besitter bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Vi har stor vana av domstolsprocesser
  • Vi är lättillgängliga med verksamhet i fler delar av landet
  • Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning

Vad vi som advokatfirma inom familjerätt kan erbjuda dig i Borlänge

Vi erbjuder så mycket mer än bara kostnadsfri rådgivning. Vi har även kunskap inom flera olika expertisområden som vi tar högst seriöst.  I och med detta har vi införskaffat flertalet medlemskap som vi hoppas kommer kunna hjälpa både dig som klient och oss som firma; i slutändan arbetar vi alltid tillsammans och därför är det av stor vikt att vi förstår dig på bästa möjliga sätt.

Vi är medlemmar i Arbetsrättsliga föreningen samt Arbetsrättsliga föreningens internationella sektion, Familjerättskollegiet och Försvarskollegiet. Vi hoppas även att vår kostnadsfria rådgivning kan hjälpa dig på traven.

För ytterligare information och rådgivning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Arenastadens Advokatfirma i Borlänge!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning