Advokat familjerätt Falun

En rutinerad advokatbyrå inom familjerätt nära dig i Falun

Kontakta oss

Är du i behov av en advokat inom familjerätt i Falun? I Borlänge är Arenastadens Advokatfirmas filial belägen i syfte att kunna hjälpa fler kunder i Dalarna. Vår advokatfirma har mycket att erbjuda; däribland frågor gällande familjerätt, migrationsrätt och mycket annat.

Dessutom sträcker vi oss långt rent geografiskt från Falun, med tanke på att vårt huvudkontor ligger i Solna, Stockholm. Vi kan även sträcka oss längre än så, då det har hänt att vi har företrätt klienter i domstolar utanför Sveriges rike. Med erfarenhet sedan 1996, då firmans huvudman Albert Malmberg påbörjade sin karriär, har vi sedan grundandet 2015 lyckats ta sig an många fall och samlat på sig kunskap inom våra expertisområden.

Kort om oss på Arenastadens Advokatfirma:

  • Lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Stor vana av domstolsprocesser
  • Verksam i många delar av landet
  • Kostnadsfri rådgivning för er i Falun

Vad som utmärker våra advokater

Det som gör oss anmärkningsvärda som advokater är att vi tar oss an både humanjuridik och affärsjuridik. Utöver detta ser vi till att gå så långt vi kan för att erbjuda den bästa juridiska expertisen i våra rättsliga ärenden för er i Falun. Genom åren har vi tagit oss an många ärenden inom familjerättsliga frågor, vilket har lett till vårt medlemskap i Familjerättskollegiet.

Detta gör vi för våra kunders bästa och för att öka vår egen kunskap och medvetenhet inom frågor som vi specialiserar oss på. Med detta sagt hoppas vi att ni utnyttjar vår kostnadsfria rådgivning och vänder er till oss med ert ärende.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Arenastadens Advokatfirma när du är i behov av en bra advokat inom familjerätt i Falun!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning