Advokat Mora

Anlita Arenastadens advokater nära dig i Mora

Kontakta oss

Är du i behov av en bra advokat i Mora? Med vår filial i centrala Borlänge tar sig vår advokatbyrå med säte i Solna, Stockholm, till Dalarna för en bredare demografi. Därav kan vi enkelt nås i hela Dala-trakten.

Vår ambition är att med vår långa erfarenhet kunna hjälpa så många som möjligt och erbjuda rätt advokat för rätt område och till rätt kund, det vill säga dig eller någon i din omgivning.

Kort om Arenastadens Advokatfirma:

  • Lång erfarenhet av arbetsrätt, familjerätt och migrationsrätt
  • Bred kompetens och inriktning inom humanjuridik samt affärsjuridik
  • Stor vana av domstolsprocesser
  • Verksam i många delar av landet
  • Kostnadsfri rådgivning

En rutinerad advokatbyrå för dig i Mora

Albert Malmberg startade sin juridiska karriär år 1996 och startade 2015 ett eget välgrundat företag; Arenastadens Advokatfirma. Med hans långa bakgrund, och många kunniga anställda advokater och jurister, finns vi här för dig och kan hjälpa dig i just ditt ärende.

Vi vill uttrycka vår genuinitet och vårt driv som byrå genom att vi besitter medlemskap i Arbetsrättsliga föreningen samt Arbetsrättsliga föreningens internationella sektion, Familjerättskollegiet och Försvarskollegiet. Detta är ett sätt för oss att lära oss mer om och få mer förståelse för våra uppdrag, samtidigt som det ger oss möjlighet att ta våra ärenden mer seriöst. Med dessa medlemskap stödjer vi forskning och bedriver verksamhet kring området i fråga.

Vi har med stark ambition företrätt klienter både i svenska domstolar och i domstolar utomlands. Utöver detta håller vi dessutom föreläsningar för företag, organisationer och myndigheter om olika ämnen. Detta gör oss till en bred och vederhäftig byrå.

Vill du veta mer om oss eller få kostnadsfri rådgivning? Tveka inte att kontakta oss. Välkommen till Arenastadens Advokatfirma – en advokat nära dig i Mora!

Vi erbjuder kostnadsfri telefonrådgivning
Boka fri telefonrådgivning